18/JUNY/2013

Està sent una primavera molt rica en experiències (i magre en posts...) Vaig tant de cul que em costa tenir el blog al dia dels projectes!
Primer petits concerts entranyables enllaçats amb la gravació del disc de la Marta Rius. Seguidament Gira de Sol i Serena per Bèlgica amb 25 concerts condensadíssims en 15 dies mal comptats. Després intensiu amb l'Anna Roig preperant l'experiència de la Producció 2013 arranjant les seves cançons per ser cuinades amb elements de la terra i defensades per un gran equip de músics! i tot just acabat de fer la presentació pública del treball el passat dia 8 de juny, tenir ja al forn el projecte DALLONSES que presento el proper dia 22 de juny dins de l'(a)pònica de Banyoles. I el mateix 22 de juny al vespre el Projecte Pandero serem a Calaf amb una formació inèdita potser més propera al disc i amb més trampera i poesia que mai!
Buff...
De moment penjaré una selecció de fotos de la Gira de Sol i Serena per Bèlgica. Prop de 5000 kilòmetres fets per Valònia (d'una extensió similar a mitja Catalunya... és a dir voltes i més voltes). Concerts a Brussel·les la seu de la RTV nacional belga, al Bozar, prèviament haviem fet un showcase al Flagey, al MiM i un llarg etc de concerts i concertets per arreu del territori. Com que les fotos son fetes per mi (under my copyright) no hi ha fotos dels concerts en directe. Sempre és una mica lleig parar de tocar per fer una foto, oi?